Canan Özbağı İlkokulu

Belgegeçer : (0312) 2325878
WEB https://cananozbagiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : MALTEPE MAH. DÖNGEL SK. NO: 3 ÇANKAYA / ANKARA
VİZYON : Geleceğin mimari olan eğitim yuvamızda; her bir çocuğun özel olduğunun farkındalığı ile; kendi yaşam becerilerini oluşturabilen, yeteneklerini keşfeden ve geliştirebilen, öğrenmeyi öğrenen, sorumluluk sahibi, okuyan, özgür düşünebilen, paylaşımcı, yaratıcı, ulusal ve evrensel değerlere sahip, ilk öğretim yıllarını gülümseyerek hatırlayan, mutlu bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Biz Canan Özbağ İlkokulu çalışanları olarak; Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün çizdiği ilkeler doğrultusunda, vatanını korumak ve yüceltmek, Türk milli eğitim sisteminin belirlediği programlar çerçevesinde her bir öğrencinin, öğrenmesi ve yetişmesi için; bilimin ışığında, çağın gereklilikleri ile çocuklarımızı doğru ortamda buluşturmak için buradayız.
BAŞARILAR : -

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : SABAH GİRİŞ- 08:50 ÖĞLE YEMEĞİ- 12:20-13:10 ÖĞLE GİRİŞ-13:10 ÇIKIŞ-14:45
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Otobüs ve dolmuşlarla Kızılay´a geldikten sonra yürüyerek okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz il merkezinde Anıtkabir´e 200 m, Çankaya Kaymakamlığına 800 m mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : EN TEMİZ SINIF PROJESİ MERAK EDİYOR ÖĞRENİYORUM PROJESİ MEZUNLAR BULUŞMASI HOBİ BAHÇESİ ÇALIŞMASI(SPONSOR ARANIYOR)